demo-attachment-1501-artificial-intelligence-predictions-1-copy

Штучний інтелект: Неймовірні прогнози майбутнього у 2019 році

Креативні агенції — це, мабуть, одне з найцікавіших місць для роботи. Однак робота в агентстві підходить не всім. Окрім творчих здібностей, вона вимагає самовідданості та бажання бачити свою роботу добре виконаною. Ви також повинні бути задоволені частиною роботи, пов’язаною з управлінням проектами.

Китай — одна з перших земель, на яку ступила нога людини, і одна з тих, що незабаром стали колискою розвиненої культури.

З тих часів зародження соціальної організації до наших днів пройшло кілька тисячоліть, багато чого змінилося, в тому числі і фізичний аспект країни. Змінилися покоління китайців. Нові філософські ідеї перевершили попередні. Могутні імператори скинули з престолу своїх попередників. Але як щось неповторне, китайський народ залишався незмінно вірним ідеї життя, яка виходить за межі історичних та філософських концепцій.

Немов фатум чи задум, саме ця ідея вірності країні змусила їх триматися за свою територію, долаючи війни, безжальних правителів і природні катаклізми. Замкнені в собі, як черепаха, що ховається у своєму панцирі, вони чекали кращих часів, щоб відродитися з новими силами і нестримним поривом.

Саме ця ідея, яка їх позначила, завжди була складною для інтерпретації з точки зору логіки, якою користуються західні люди. Можливо, таємничість і зачарування, які ми відчуваємо від Китаю, криються в концептуальних відмінностях, що розділяють наші культури.

Чому Китай є центром тяжіння для мандрівників і туристичних компаній?

Першим фактором, який впливає на перетворення Китаю на полюс тяжіння для туризму, є величезна територія, приблизно в двадцять разів більша за територію Німеччини, що дозволяє цінувати велике ландшафтне та кліматичне розмаїття. Ще одним елементом, який запрошує туристів відкрити для себе Китай, є те, що він жив замкненим у собі протягом століть, коли був найбільш витонченою та винахідливою цивілізацією на планеті, залишивши багату культурну та історичну спадщину.

Оскільки земля Китаю має багату історію, а країна сповнена історичних місць, туризм тут розквітнув, як тільки світ почав трохи дізнаватися про Китай і його народ. З іншого боку, процвітаюча культура та сучасна інфраструктура Китаю стимулювали туристичні платформи до енергійної роботи.

Спонукальних мотивів для туризму в Китаї незліченна кількість, починаючи від таких видатних своєю оригінальністю місць, як Велика Китайська стіна або Заборонене місто, і закінчуючи іншими визначними пам’ятками, такими як Шовковий шлях.

У будь-якому куточку Китаю ви знайдете місця, назва яких сама по собі викликає асоціації з таємничістю, екзотикою або глибоким історичним тягарем. Просто назвавши Тибет, Шанхай, Гобі, Янцзи або Жовту річку, ви відкриєте для себе захоплюючий світ у підсвідомості, що зберігається в пам’яті ще з часів наших юнацьких читань.

Метки: нет меток

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + семнадцать =