WSY

Yasinskiy's Webstudio

Ако можете да мечтаете за него, ние можем да го построим

Защо да изберете нас

Как работим с проекти

Накратко

Всичко започва с краткия вариант, краткият вариант е творческият, а всяка творческа работа е съвместно творение. Всичко е много просто: проучваме внимателно особеностите на вашия бизнес или на определена област от него и откриваме какъв образ искате да формирате. Колкото повече информация получим, толкова по-точно можем да стигнем до същността на нашия творчески проект. без ясен резултат от ТЗ XZ Моля, обърнете внимание, че работим с всички бюджети и не отказваме на никого. Моля, свържете се с нашия специалист, той ще ви помогне да направите правилния Brief и да изберете подходящата тарифа, като съгласува с вас всички желания, а при договаряне ще установи възможността за прилагане на конкретна функционалност, за да определи най-евтините и ефективни функции на вашия сайт и приемливите срокове за работа. Свържете се с нас, ние ще изготвим индивидуална оферта за вас, като вземем предвид вашите желания

demo-attachment-2739-3D_Shape_Shadow
demo-attachment-2745-3D_Shape-1

Провеждане на кампании

Вашият цифров маркетинг има много движещи се части. Можем да ви помогнем с разработването на уебсайт, създаването на красиво видео и графично съдържание.

Зашеметяващ резултат

Нашият екип работи с вас, за да създаде от творчески концепции до целеви страници, създаване на съдържание, планове за социални медии и платени медийни кампании.

Our Team

Best Team Ever

We have assembled a creative team of like-minded people who like to challenge themselves and get better with each new case.

demo-attachment-291-Holder

Steve Bullack

Digiatl Marketer
demo-attachment-325-Holder-1

Steve Bullack

Digiatl Marketer
demo-attachment-326-Holder-2

Steve Bullack

Digiatl Marketer
demo-attachment-327-Holder-3

Steve Bullack

Digiatl Marketer

За нас

Ние сме тези, които ще развият вашия бизнес

Само присъствието в интернет днес не е достатъчно. За да поддържате конкурентоспособността и ефективността на бизнеса си, а не просто да се задържите на повърхността, е важно да използвате компетентно различни маркетингови инструменти. Благодарение на уникалните възможности, които предлага световната мрежа, онлайн маркетингът се превърна в един от най-популярните начини за развитие на бизнеса днес. Но откъде можете да се сдобиете с работещ уебсайт, който да ви помогне да популяризирате бизнеса си и да генерирате приходи? В крайна сметка за създаването на интересен, уникален и печеливш уебсайт е необходим специалист.
Ние разполагаме с такива специалисти в нашата компания WSY! Бързо и ефективно — това са принципите, които използва нашият екип — мениджъри, таргетиращи маркетолози, уебмастъри, дизайнери и копирайтъри на студиото, които работят в осем държави. Повече от 10 години нашите специалисти създават уебсайтове за всякакъв бюджет, стартиращи компании с всякаква сложност, а богатите инструменти на уеб студиото на Ясински ни позволяват да превърнем всички желания на клиента в реалност и да предложим творчески решения.
Уеб студиото е специализирано в: — Създаване на висококачествени и печеливши онлайн магазини, както и на градски новинарски портали и корпоративни уебсайтове; — Подобряване на съществуващи уебсайтове и пълна техническа поддръжка; — Редизайн на уебсайтове; — SEO популяризиране; — Създаване на целева и контекстна реклама и анализи за максимална конверсия Маркетингова агенция WSY работи активно в областта на интернет маркетинга повече от 10 години, така че можем уверено да гарантираме комфортно сътрудничество и успех на Вашия уебсайт. През годините сме работили както с компании от Fortune 500, така и със съвсем млади стартиращи компании. Помагаме на амбициозни фирми като вашата да генерират повече приходи чрез увеличаване на видимостта, стимулиране на уеб трафика, свързване с клиенти и увеличаване на общите продажби. Не се колебайте да се свържете с нас. Уеб студиото на Ясински и маркетинговата агенция WSY е екип от уеб специалисти и онлайн маркетолози с богат опит.
Работим на ИТ пазара от 2008 г. и сме изпълнили много проекти Мога ли да създам уебсайт сам?» — «Да, ако разполагате с допълнителни средства и време. Рискувате да пропилеете бюджета си и да останете разочаровани от инструмент, който може да ви донесе хиляди клиенти Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да реализирате идеята си, ние сме специализирани в това и имаме опит, просто трябва да се обадите или да се свържете с нас по всеки удобен начин на нашия уебсайт и нашият мениджър ще ви помогне да организирате целия процес, имаме широка мрежа от представителства в различни градове на Украйна, нашите мениджъри говорят много езици, лесно ще се разберем и ще намерим решение на проблема, предприемачи в Европа, Северна

demo-attachment-378-Group-37
About-image-1
About-image-2

Отзиви.

Фаворит на лидерите в бранша
demo-attachment-979-Faded-Rectangle
demo-attachment-978-Ghost-Frame