За нас

Ние сме тези, които ще развият вашия бизнес

Простото присъствие в интернет днес не е достатъчно. За да поддържате конкурентоспособност и ефективност на бизнеса, а не просто да се задържите "на повърхността", е важно компетентно да използвате различни маркетингови инструменти. Благодарение на уникалните възможности, които предоставя световната мрежа, интернет маркетингът се превърна в един от най-популярните начини за развитие на бизнеса днес. Но откъде да се сдобием с работещ сайт, който да помогне за популяризирането на бизнеса и да носи приходи? В края на краищата, за да се създаде интересен, уникален и печеливш сайт - е необходимо да сте специалист. Такива специалисти има в нашата компания WSY! Бързо и качествено, - такива принципи използва екипът на нашата компания - мениджъри, маркетингови специалисти, уебмастъри, дизайнери и копирайтъри на студиото, които работят в осем държави по света. Нашите специалисти имат повече от 10 години опит в създаването на уебсайтове за всякакъв бюджет, Стартъпи с всякаква сложност, Богатият инструментариум на уеб студиото на Ясински ни позволява да реализираме всички желания на клиента и да предложим творчески решения. Уеб студиото е специализирано в: - Създаване на висококачествени печеливши онлайн магазини и градски новинарски портали и корпоративни сайтове; - Усъвършенстване на съществуващи сайтове и пълна техническа поддръжка; - Редизайн на сайтове; - SEO-промоция; - - Създаване на таргетирана и контекстна реклама и анализи за максимална конверсия Маркетингова агенция WSY има повече от 10 години активна работа в областта на интернет маркетинга, затова уверено гарантира комфортно сътрудничество и успех на вашия сайт. В продължение на много години работим с компании от Fortune 500 и млади стартиращи компании. Помагаме на амбициозни компании като Вашата да генерират повече приходи чрез увеличаване на видимостта, намаляване на уеб трафика, изграждане на взаимоотношения с клиентите и увеличаване на общите продажби. Свържете се с нас. Уеб студио Ясински и маркетингова агенция WSY - екип от уеб специалисти и интернет маркетолози с богат опит. на ИТ пазара работим от 2008 г., изпълнили сме много проекти Можете ли сами да създадете уебсайт? - "Да, ако разполагате с допълнителни средства и време. Рискувате да пропилеете бюджета си и да се разочаровате от инструмента, който може да ви донесе хиляди клиенти Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да реализирате идеята си, ние сме специализирани в това и имаме опит за това е необходимо само да се обадите или да се свържете по удобен начин на нашия уебсайт и нашият мениджър ще ви помогне в организацията на целия процес Имаме широка мрежа от офиси в различни градове на Украйна, нашите мениджъри говорят много езици, лесно се разбираме и намираме решение на поставената задача, предприемачи в Европа, Северна Америка, Канада.

About-image-1
demo-attachment-378-Group-37
About-image-2
demo-attachment-900-awwwards
demo-attachment-904-Spiders-25
demo-attachment-899-fwa-logo

Награди

Нашите почетни медали

През годините сме работили както с компании от Fortune 500, така и с нови стартиращи компании. Помагаме на амбициозни компании като вашата да генерират повече приходи чрез изграждане на осведоменост, увеличаване на уеб трафика и свързване с клиентите.

14

років у бізнесі

300+

готових проектів

Нашият екип

Най-добрият отбор в историята на агенцията WSY

Събрали сме творчески екип от съмишленици, които обичат да предизвикват себе си и да стават все по-добри с всяка нова работа. Придобили сме богат инструментариум от методи на работа, който ни помага да разработваме и предлагаме творчески решения на нашите клиенти. Уеб студиото на Ясински е готово да помогне на всеки!

photo_2023-07-20_15-54-32

Ясинский Олег

Мениджър
photo_2023-07-20_15-54-32 (2)

Дергак Олег

HR
photo_2023-07-20_15-54-33

Рудницкий Роман

Дизайнер.
photo_2023-07-20_15-54-33 (2)

Соколенко Ольга

Мениджър продажби

Отзиви.

Фаворит на лидерите в бранша
demo-attachment-978-Ghost-Frame
demo-attachment-979-Faded-Rectangle